mobile-logo
Glass konyha sor 200/72

Glass konyha sor 200/72

A Glass color konyhasor igazi újdonság! Különleges színezett üveglapos fronttal készül, modern szín választékkal, praktikus keretbe foglalt fogóval fiatalos külsőt kölcsönözhet konyhájába!

A korpusz anyaga 18 mm-es bútorlap, a front belső oldalon fehér, laminált forgácslap, front oldalon színezett üveg. Alumínium keretszerkezettel és fogóval!

A konyhabútor tartalmazza a 80 + 40 cm munkalapot, a két mély tálcás, ráépíthető rozsdamentes mosogatótálat, szifonnal, lefolyóval valamint a fogantyúkat és a lábakat! A csaptelep NEM TARTOZÉK! (A fő fotón láható 200 cm egybe munkalap + belevágós gránit mosogatótálca feláráról éredeklődjön ügyfélszolgálatunkon, az ár a mosogató típusától függ.)

Szélesség: 200 cm (80+80+40 cm)
Alsó magassága:85,3 cm
Alsó mélysége: 60 cm
Felső magassága: 72,5 cm
Felső mélysége:31,6 cm
 
A konyhabútor egyes elemeit összeszerelten szállítjuk!
 
 
Ebből a konyhabútorunkból lehetőség van egyedi méretre gyártásának is! Kérje szakértő kollégáink segítségét, akik 4000 Ft-os tervezési díj ellenében elkészítik az Ön által megadott méretek alapján a látványtervet és árajánlatot! Megrendelés esetén a tervezési díjat levonjuk a vételárból! Időpont egyeztetés szükséges!
 
 
 
 
171 700 Ft
*Az árat és a felszereltséget a lentebb található menüpontok segítségével módosíthatja

Szabja személyre bútorát!

felső ajtók
fióksor
alsó ajtók
bútortest
munkalap
 5426-GL munkalap (28 mm)

A következő összeállítást kívánja a kosárba tenni:

Válasszon szállítást: