mobile-logo
NODOR - Beépíthető hűtőszekrény NorFrost HAIL-193 TNF BI 70 (MK)

NODOR - Beépíthető hűtőszekrény NorFrost HAIL-193 TNF BI 70 (MK)

Cikkszám4206
EAN szám8422248343176
EnergiaosztályE
JellegAlulfagyasztós
Hűtőtér űrtartalom257
Fagyasztó űrtartalom84
No-FrostIgen
VezérlésElektronikus
VilágításLED
Garancia5
Zajszint41
Űrtartalom341
Zöldségtartó fiók1
Üvegpolc5
Ajtópolc4
Fagyasztó fiók3
Éves fogyasztás250
Palacktartó polc

NODOR hűtőszekrények
Az új Nodor hűtőkkel és beépíthető hűtőkkel az érzékekre szeretnénk hatni, hiszen ideális megoldást jelentenek a vizuálisan tágabb helyekhez és bámulatba ejtő kialakításokhoz, annak köszönhetően, hogy teljesen beépíthetők a konyhabútorba. Garantálni tudjuk a Nodor hűtőkben tárolt ételek frissességét és minőségét a hőmérséklet és a páratartalom szabályozásával. Vigyázunk Önre, de mindenekelőtt a környezetre.

A hőmérséklet- és páratartalom-szabályozásnak köszönhetően az élelmiszerek tovább maradnak frissek. A Nodor hűtőszekrényeket és fagyasztókat az első vázlattól kezdve a hasznos élettartamuk végéig a környezeti fenntarthatóságot szem előtt tartva tervezték. Az újrahasznosítható anyagok használata, a fluorozott gázok csökkentett használata, a hatékony hideg elosztása és előállítása, valamint a csökkentett energiafogyasztás hozzájárul az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.

A Nodor C (A+++) energiaosztályú modelljei 30%-os megtakarítást jelentenek egy G (A) modellhez képest. Az E (A++) osztályú modellek 20%-os... A hűtőszekrények és a fagyasztók belsejében található LED világítás segít a készülék belsejébe való betekintésben, miközben csökkenti az energiafogyasztást és a karbantartást.

A hűtőszekrény megfelelő működésének biztosítása érdekében vásárláskor mindenképpen vegye figyelembe annak klímaosztályát, mivel a helytelen választás rossz élelmiszertárolást és nagyobb fogyasztást eredményezhet. A Nodor hűtőszekrényeket úgy tervezték, hogy 10°C és 43°C közötti hőmérséklet-tartományban, azaz meleg éghajlaton működjenek.
Mivel számunkra fontos az Ön nyugalma és szabadideje, a Nodor új hűtőszekrényei valóban csendesek, a zajszintjük 41 dB, ami 12%-kal alacsonyabb az Egészségügyi Világszervezet által ajánlott wellness-szintnél.


 


Nodor Norfrost HAIL-193 TNF BI 70 kombinált hűtőszekrény egyedi tulajdonságai:
kombinált, alulfagyasztós beépíthető hűtőszekrény NO-FROST technológiával, LED világítás, 194 cm magas, 341 literes, 257 literes normál hűtőrész, 84 literes fagyasztó, elektronikus hőmérséklet szabályozás kijelzéssel, 5 db biztonsági üvegpolc, 4 db polc az ajtón, 1 db zöldségtartó fiók páratartalom szabályzással, 1 db 0 °C-os fiók, 3 db fagyasztó fiók, fogyasztás: 250 kWh/év, fagyasztó kapacitás: 3,8 Kg/24 óra, zajszint: 41 dB(A), megfordítható ajtónyitás, 69 cm széles


 


Nfreshzone
A hideg levegő hatékony, stabil elosztása, amely elősegíti a fogyasztás csökkentését.


 


Ngreenbox
A páratartalom- és hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően úgy tárolhatja a gyümölcsöket és zöldségeket, hogy azok frissen szedett íze és frissessége megmarad.

Nlifebox
A hőmérséklet 0 fok közelében marad, de anélkül, hogy az élelmiszerek megfagynának: a húsok és halak tárolása a fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok és mikrotápanyagok megőrzése mellett, így garantálva az Ön és szerettei egészségét.

Nfrost
A Nodor új termékcsaládjának minden Norfrost technológiával ellátott hűtőszekrénye megakadályozza a jég kialakulását a falukon, megkönnyítve ezzel a karbantartási és tisztítási feladatokat, miközben jobb élelmiszertárolást és hosszabb élettartamot biztosít a készüléknek.

Ndualzone
A hűtőszekrény és a fagyasztó független hőmérséklet-szabályozásának köszönhetően két különböző zónát hozhat létre. Párásat, hogy a hűtőszekrényben frissen tartsa az élelmiszereket, és szárazat, hogy a fagyasztóban ne képződjön jég az élelmiszerekben.

Nchilly
Elfelejtette feltölteni a hűtőszekrényt a kedvenc italával? Az Nchilly funkcióval gyorsan lehűtheti az ételeket és italokat.

NsubZero
Ez a funkció lehetővé teszi az élelmiszerek gyors lefagyasztását, megakadályozva az élelmiszerekben található mikroorganizmusok általi szennyeződést, valamint a nagyméretű jégkristályok kialakulását az élelmiszereken, amelyek egyébként befolyásolnák az ízét és állagát. A Nodor hűtőszekrények három fagyasztófiókkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az élelmiszerek tárolását, és megakadályozzák az élelmiszerek közötti keresztszennyeződést.


 

599 900 Ft

Válasszon szállítást:

Hasonló termékeink
ELLECI - Mosogatótálca Spazio 900 K95 Champagne (MK)
249 900 Ft
ELLECI - Mosogatótálca Spazio 900 K95 Champagne (MK)
Rojaplast Huzat vendéglátó asztalokhoz - fehér, Ø 80 x 74 cm (RP)
7 090 Ft
Rojaplast Huzat vendéglátó asztalokhoz - fehér, Ø 80 x 74 cm (RP)
Dajar Ravenna exkluzív lehajtható fém kerti hintaágy - 035-11 (RP)
218 190 Ft
Dajar Ravenna exkluzív lehajtható fém kerti hintaágy - 035-11 (RP)
Akció
Kdesign - Páraelszívó K124-I T600 titanium sziget (MK)
535 900 Ft
499 900 Ft
Kdesign - Páraelszívó K124-I T600 titanium sziget (MK)
SIRIUS - Páraelszívó SLT-958 EM H200 TW inox motor nélkül (MK)
359 900 Ft
SIRIUS - Páraelszívó SLT-958 EM H200 TW inox motor nélkül (MK)
Keter Jolly high műanyag szekrény - szürke (RP)
34 490 Ft
Keter Jolly high műanyag szekrény - szürke (RP)
ELLECI - Mosogatótálca Sintesi 130 K86 Black arany tartozékokkal (MK)
199 900 Ft
ELLECI - Mosogatótálca Sintesi 130 K86 Black arany tartozékokkal (MK)
ELLECI - Mosogatótálca Quadra 105 K95 Champagne (MK)
99 900 Ft
ELLECI - Mosogatótálca Quadra 105 K95 Champagne (MK)