mobile-logo
NODOR - Beépíthető sütő NorChef MO-6800 DB fekete AIR FRYER (MK)

NODOR - Beépíthető sütő NorChef MO-6800 DB fekete AIR FRYER (MK)

Cikkszám2114AIR
EAN szám5999531615270
EnergiaosztályA
Súly30
SzínFekete
Űrtartalom67
JellegElektromos
Magasság60
VezérlésÉrintővezérlés
Programok száma10
Kihúzható sütősín1
TisztításNclean
Garancia5
Szélesség60
Teljesítmény3650
Normál sütőtepsi1
Grill rács1
SoftCloseIgen
Sütő szintek5
AjtóüvegezésTripla
Sütési módokSütővilágítás, Kiolvasztás, Nagyfelületű grill, Kis felületű grill, Nagyfelületű grill légkeveréssel,AIRFRYER sütés, Légkeverés+felső sütés, Alsó+felső sütés légkeveréssel, Alsó+felső sütés, Csak alsó sütés, Hőlégbefúvásos sütés, Gyors felfűtés

A NODOR új sütői és kompakt készülékei jól példázzák a formatervezés és a használhatóság közötti egyensúlyt. A minimalizmus sosem kerül ellentétbe a funkcionalitással, köszönhetően a teljesen sima, díszítőelemek nélküli fogantyúfrontoknak, amelyek megkönnyítik a tisztítást, valamint az egyszerű érintésvezérlés, ami segíti a használatukat. A NODOR új sütőinek és kompakt készülékeinek egyik különleges eleme a fogantyú, amely nem csak krómozott vagy rézből készült, hanem ergonomikus és robusztus jellege miatt is, amely minden egyes háztartási készülék formáját kiemeli.

NODOR MO-6800 DB fekete AIR FRYER beépíthető sütő 10 sütőfunkcióval, AIR FRYER sütési mód, érintővezérlés,állítható hőfok 50-250 ºC, 5 szint a tálcák elhelyezéséhez, 1 db 100%-ban kihúzható sütősín, 1 db tepsi, 1 db grillrács, tripla üvegezésű sütőajtó, Fast preheat, Nsoft, Nchild, Nhome-Baked, Nclean, Softclose door, 67 literes, fehér üveg előlap, réz fogantyú.

Gyors ételek egészségesen
Ha egészségtudatosan szeretne étkezni, de nem szeretne lemondani a sült krumpliról és a rántott húsról, akkor a tökéletes választás az AIRFRYER sütő az Ön számára. Azonban nem csak sült krumplit és rántott húst készíthet a forrólevegős sütőben. Minden olyen étel, ami a légkeveréses sütőben elkészíthető, az air fryerben is megsüthető és kellő gyakorlattal akár egy jó steak is elkészíthető.

A forrólevegős sütőben ugyanis minimális olajjal vagy akár olaj nélkül is elkészíthetők az ételek. A sütőben a sütést nem a forró olaj végzi, hanem a forró levegő: a meleget a fűtőszálak állítják elő és a ventilátor osztja el egyenletesen a sütőtérben. Az ételek így elhelyezkedésüktől függetlenül egyformán sülnek meg és a belőlük kiáramló gőz és pára sem szivárog vissza az ételekbe.

Akár 80%-kal KEVESEBB olajhasználat! - ENERGIATAKRÉKOS SÜTÉS! - EGÉSZSÉGESEBB ÉTELEK!

Speciális perforált sütőtálca (tartozék)
Ehhez a sütési módhoz egy speciálisan kialakított perforált kosárszerű tepsi szükséges, amely lehetővé teszi a légáramlást a készülő étel körül. A forró levegővel történő sütés során az alapanyag körül nagy sebességgel keringtetett forró levegőnek köszönhetően készül el az étel. Nagyon kevés (akár 80 százalékkal) kevesebb olajjal vagy akár olajmentesen is süthet.

Nsoft
Az Nsoft technológiájú sütők és mikrohullámú sütők a sütés során alkalmazott különböző sütési funkcióknak köszönhetően a legjobb sütési eredményt nyújtják.

Fast Preheat
Gyorsfelfűtés - Maximális teljesítményen történő gyors indítás.

Touch Controll
Háttérmegvilágítású érintővezérlés.

Belső világítás
A sütőtérben elhelyezett LED világítás.

Nchild
A NODOR Törődik a biztonsággal otthonában, ezért az Nchild funkció megakadályozza az elektromos készülékek vezérlőinek véletlenszerű aktiválását, a vezérlés lezárásával.

Softclose
Lágyan záródó sütőajtó.

Nhome-baked
A Nodor új Nhome-sütő funkciójával a fakemencében sütött ételek hagyományos íze végre a kevésbé tapasztalt szakácsok számára is elérhetővé válik.

Ncomfort
Könnyű hozzáférés az ételekhez. A sütőtérben 3,4 vagy 5 szinten elhelyezhető sütőtálcák. Bizonyos NODOR sütők rendelkeznek kihúzható teleszkópos sütősínnel, ami biztonságossá és egyszerűvé teszi az ételekkel teli sütőtepsik használatát.

Nclean
A Nodor új, könnyen tisztítható Nclean zománcával és csökkentett porozitásának köszönhetően a sütő és a sütőlapok tisztítása egyaránt egyszerű feladat. Ez az Ndamantium technológiával készült zománc kitűnik kiváló tartósságával, ütés- és karcállóságával a hasonló termékek közül. A sütője ugyanolyan jól fog kinézni, mint az első napon. Nagy sütőterében az egész család számára főzhet.

259 900 Ft

Válasszon szállítást:

Hasonló termékeink
Akció
ELLECI - Mosogatótálca Unico CORNER sarok G51 avena (MK)
209 900 Ft
169 900 Ft
ELLECI - Mosogatótálca Unico CORNER sarok G51 avena (MK)
Curver Rattan style műanyag szennyestartó 40 L - barna (RP)
7 590 Ft
Curver Rattan style műanyag szennyestartó 40 L - barna (RP)
Toomax Rattan 420 literes műanyag kerti tárolódoboz - grafit (RP)
37 490 Ft
Toomax Rattan 420 literes műanyag kerti tárolódoboz - grafit (RP)
EKOTECH - Beépíthető hulladékgyűjtő SESAMO 45 - 2x8 liter (MK)
12 900 Ft
EKOTECH - Beépíthető hulladékgyűjtő SESAMO 45 - 2x8 liter (MK)
FALMEC - Páraelszívó VERSO EASY 85 fehér (MK)
339 900 Ft
FALMEC - Páraelszívó VERSO EASY 85 fehér (MK)
FALMEC - Páraelszívó POLAR arany (MK)
349 900 Ft
FALMEC - Páraelszívó POLAR arany (MK)
ZELMER ZIR1515 Gőzölős vasaló - A készlet erejéig rendelhető! (MK)
12 900 Ft
ZELMER ZIR1515 Gőzölős vasaló - A készlet erejéig rendelhető! (MK)
ELLECI - Mosogatótálca Life 480 M73 Titanium (MK)
89 900 Ft
ELLECI - Mosogatótálca Life 480 M73 Titanium (MK)