mobile-logo
NODOR - Szabadonálló side by side hűtőszekrény NorFrost INFINITY 178-TNF SS (MK)

NODOR - Szabadonálló side by side hűtőszekrény NorFrost INFINITY 178-TNF SS (MK)

Cikkszám8592
EAN szám8422248110822
JellegSide by Syde
Hűtőtér űrtartalom379
Fagyasztó űrtartalom213
VezérlésElektronikus
No-FrostIgen
VilágításLED
Szélesség91
zajszint41
EnergiaosztályE
garancia5
Űrtartalom592
Zöldségtartó fiók2
Fagyasztó fiók2
Éves fogyasztás330
Üvegpolc5
Ajtópolc4
Leolvadási idő12
SzínInox

NODOR hűtőszekrények
Az új Nodor hűtőkkel és beépíthető hűtőkkel az érzékekre szeretnénk hatni, hiszen ideális megoldást jelentenek a vizuálisan tágabb helyekhez és bámulatba ejtő kialakításokhoz, annak köszönhetően, hogy teljesen beépíthetők a konyhabútorba. Garantálni tudjuk a Nodor hűtőkben tárolt ételek frissességét és minőségét a hőmérséklet és a páratartalom szabályozásával. Vigyázunk Önre, de mindenekelőtt a környezetre.

A hőmérséklet- és páratartalom-szabályozásnak köszönhetően az élelmiszerek tovább maradnak frissek. A Nodor hűtőszekrényeket és fagyasztókat az első vázlattól kezdve a hasznos élettartamuk végéig a környezeti fenntarthatóságot szem előtt tartva tervezték. Az újrahasznosítható anyagok használata, a fluorozott gázok csökkentett használata, a hatékony hideg elosztása és előállítása, valamint a csökkentett energiafogyasztás hozzájárul az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.

A Nodor C (A+++) energiaosztályú modelljei 30%-os megtakarítást jelentenek egy G (A) modellhez képest. Az E (A++) osztályú modellek 20%-os... A hűtőszekrények és a fagyasztók belsejében található LED világítás segít a készülék belsejébe való betekintésben, miközben csökkenti az energiafogyasztást és a karbantartást.

A hűtőszekrény megfelelő működésének biztosítása érdekében vásárláskor mindenképpen vegye figyelembe annak klímaosztályát, mivel a helytelen választás rossz élelmiszertárolást és nagyobb fogyasztást eredményezhet. A Nodor hűtőszekrényeket úgy tervezték, hogy 10°C és 43°C közötti hőmérséklet-tartományban, azaz meleg éghajlaton működjenek.
Mivel számunkra fontos az Ön nyugalma és szabadideje, a Nodor új hűtőszekrényei valóban csendesek, a zajszintjük 40 dB, ami 12%-kal alacsonyabb az Egészségügyi Világszervezet által ajánlott wellness-szintnél.


 


Nodor NorFrost INFINITY 178-TNF SS hűtőszekrény egyedi tulajdonságai:


kétajtós side by side szabadonálló hütőszekrény NO-FROST technológiával, LED világítás, 180 cm magas, 592 literes, 379 literes normál hűtőrész, 213 literes fagyasztó, elektronikus hőmérséklet szabályozás kijelzéssel, 5 db biztonsági üvegpolc, 4db polc az ajtókon, 2 db zöldségtartó fiók páratartalom szabályzással, 2 db fagyasztó fiók, fogyasztás: 330 kWh/év, zajszint: 41 dB(A), áramkimaradás esetén 12 óra leolvadási idő


 


Nfreshzone
A hideg levegő hatékony, stabil elosztása, amely elősegíti a fogyasztás csökkentését.

Ngreenbox
A páratartalom- és hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően úgy tárolhatja a gyümölcsöket és zöldségeket, hogy azok frissen szedett íze és frissessége megmarad.

Nfrost
A Nodor új termékcsaládjának minden Norfrost technológiával ellátott hűtőszekrénye megakadályozza a jég kialakulását a falukon, megkönnyítve ezzel a karbantartási és tisztítási feladatokat, miközben jobb élelmiszertárolást és hosszabb élettartamot biztosít a készüléknek.

Ndualzone
A hűtőszekrény és a fagyasztó független hőmérséklet-szabályozásának köszönhetően két különböző zónát hozhat létre. Párásat, hogy a hűtőszekrényben frissen tartsa az élelmiszereket, és szárazat, hogy a fagyasztóban ne képződjön jég az élelmiszerekben.

Nchilly
Elfelejtette feltölteni a hűtőszekrényt a kedvenc italával? Az Nchilly funkcióval gyorsan lehűtheti az ételeket és italokat.

NsubZero
Ez a funkció lehetővé teszi az élelmiszerek gyors lefagyasztását, megakadályozva az élelmiszerekben található mikroorganizmusok általi szennyeződést, valamint a nagyméretű jégkristályok kialakulását az élelmiszereken, amelyek egyébként befolyásolnák az ízét és állagát. A Nodor hűtőszekrények három fagyasztófiókkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az élelmiszerek tárolását, és megakadályozzák az élelmiszerek közötti keresztszennyeződést.

459 900 Ft

Válasszon szállítást:

Hasonló termékeink
Akció
ELLECI - Mosogatótálca Best 450 G59 antracite munkalap alá szerelhető (MK)
179 900 Ft
139 900 Ft
ELLECI - Mosogatótálca Best 450 G59 antracite munkalap alá szerelhető (MK)
Sirius - Páraelszívó SILT-30 fekete (MK)
335 900 Ft
Sirius - Páraelszívó SILT-30 fekete (MK)
Akció
ELLECI - Csaptelep Bridge G51 avena (MK)
104 900 Ft
89 900 Ft
ELLECI - Csaptelep Bridge G51 avena (MK)
Elleci ATH010GR Vágódeszka csúsztatható HPL - Grigio szürke (MK)
41 900 Ft
Elleci ATH010GR Vágódeszka csúsztatható HPL - Grigio szürke (MK)
MASSIMO
758 490 Ft
MASSIMO "U" alakú sarokülő képpel ellentétes (MI)
ELLECI - Mosogatótálca Zen-F 130 K99 Dark Grey (MK)
134 900 Ft
ELLECI - Mosogatótálca Zen-F 130 K99 Dark Grey (MK)
Sun garden Artos niedrig 50318-211 ülőpárna alacsony támlás székekhez (RP)
5 290 Ft
Sun garden Artos niedrig 50318-211 ülőpárna alacsony támlás székekhez (RP)
EKOTECH -  Tartozék hulladékgyűjtőhöz tálca, Practikohoz (MK)
1 090 Ft
EKOTECH - Tartozék hulladékgyűjtőhöz tálca, Practikohoz (MK)